Boka Lisbeth Sandberg Opera & konsertsångerska

Du kan boka följande:

Underhållande sceniska framträdanden med kända opera arior, operetter, musikal sånger, romanser och visor för alla typer av Evenemang Högtider och Festivaler.

Sångsolist till Konserter, galor, körer, ensembler och orkester samt profana och sakrala solokonserter.

Sångsolist till olika Högtider, jubileum och privata firanden. 

Romanskonserter, Operakonserter, Sakralakonserter

Barnoperor med Norrskensoperan

Workshops och kurser
Med sköna och frigörande sång och andningsövningar i ett koncept där alla kan delta oavsett nivå nybörjare –avancerad. För körer, enskilda, företag.
Boka allt från 1 tim till heldag, helger eller veckokurser. 
Sångkurserna går över hela landet 

Kurser i sång och fridluftsliv

Sångkurs i Fjällen 2013 Saltoluokta Fjällstation samt Kebnekaise Fjällstation.
Kurs i fyra dagar med enskilda sånglektioner och workshops i sång/drama samt med föredrag i gemensamma övningar. Kurs inklusive mat och boende på  Fjällstation i 3-4 nätter. Datum för sångkurserna är inte ännu fastställda men de kommer att bli i juli samt augusti.
För mer information om sångkursen sänd ett meddelande på kontakt sidan.
 
Lisbeth Sandberg
Har också undervisat parallellt med sin solist karriär i sång och röst teknik hon har en sångpedagog examen vid Musikhögskolan i Örebro.
Hon håller kurser och workshops i sång och sångteknik för körer och enskilda sångare över hela landet.
Hon har också undervisat i solosång och ensemblesång vid ett flertal utbildningar bland annat vid Kulturama i Stockholm samt vid musiklinjer vid folkhögskolor och gymnasier. Hon baserar en stor del av sin undervisning på andningsfunktionen med frigörande sköna andningsövningar och röst / rörelse övningar i kombination med traditionella övningar i klang, tonbildning, diafragmateknik och artikulation. De senaste kurserna har hon även jobbat med en kombination med inslag av natur och hälsa.